Armata, în căutare de rezervişti voluntari Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 638 Vizualizări

Armata, în căutare de rezervişti voluntari

Ministerul Apărării Naţionale, prin Centrul Militar Judeţean Mureş, desfăşoară până la data de 22 iunie 2018 recrutarea candidaţilor care doresc să devină rezervişti voluntari.

Candidaţii, cetăţeni români, pot fi bărbaţi sau femei, cu domiciliul în judeţul Mureş, cu pregătire militară (rezervişti) sau fără pregătire militară, absolvenţi cel puţin al învăţământului general obligatoriu, respectiv 10 clase.

“Pentru anul 2018, în judeţul Mureş nu sunt posturi disponibile de rezervişti voluntari. Cetăţenii din judeţul Mureş pot opta pentru posturi de rezervişti voluntari în judeţele limitrofe”, a precizat colonel Daniel Deaconescu, comandantul Centrului Militar Judeţean Mureş.

Documente necesare pentru înscriere

În vederea înscrierii în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii sunt invitaţi să se prezinte la sediul Centrului Militar Judeţean Mureş din Târgu-Mureş, strada Rozelor nr. 11, pentru a completa o cerere de înscriere, având asupra lor următoarele documente: actul de identitate, în original şi copie, certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii, acte de studii şi alte documente care atestă alte competenţe dobândite, în original şi copie, permisul de conducere (dacă este cazul), în original şi copie şi livretul militar (dacă este cazul), în original şi copie.

“La prezentarea la sediul centrului militar, candidaţii vor fi informaţi cu privire la etapele procesului de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, respectiv unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală şi unitatea militară/ centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială, dacă este cazul”, a menţionat colonel Daniel Deaconescu.

Detalii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Militar Judeţean Mureş, din Târgu-Mureş, strada  Rozelor nr. 11, de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00, precum şi la numărul de telefon 0265-217.751.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE