Peste 150 de copii, la UMF Bike Days Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Peste 150 de copii, la UMF Bike Days

Peste 150 de copii au participat, vineri, la prima ediţie a concursului naţional de mountainbike UMF Bike Days, care se desfăşoară în campusul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, începând de vineri până duminică.
Competiţia UMF Bike Days, coordonată de Lucian Logigan, campion naţional şi balcanic la mountainbike, a debutat vineri cu întrecerile de copii şi vor continua, sâmbătă şi duminică, cu cele pentru sportivi din categoriile elite şi amatori se vor întrece pe două trasee, Cross-Country Olimpic (XCO) şi Cross-Country Point-to-Point (XCP), unde sunt deja înscrişi peste 200 de participanţi.


De Ziua Internaţională a Copilului, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş a organizat – pe lângă concursul cu biciclete, la care au luat parte copii vârste cuprinse între 5 şi 14 ani – numeroase activităţi interactive, cum ar fi vizite în Grădina Botanică, concurs de desene, curs de acordare a primului ajutor, happy show, concurs de tras funii, concurs de făcut baloane de săpun.
În faţa Centrului de Simulare şi Abilităţi Practice, copiii au vizitat o expoziţie moto organizată de Asociaţia Moto TGM şi au votat pentru cea mai frumoasă motocicletă.

(www.agerpres.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE