Share

Home / Stiri / Workshop de fotografie ONE LIGHT

Workshop de fotografie ONE LIGHT

PIXEL Photo Studio invită în continuare pasionații de fotografie la șirul workshopurilor tematice. În data de 9 iunie, de la ora 9:30, la sediul lor (Tamas Erno, nr. 1), va avea loc un nou curs în care veți desluși împreună tainele comunicării cu modelul, fotografierea portretelor cu ajutorul unei singure surse de lumină (strobe și flash), utilizând mai multe modificatoare, urmate de editarea cadrelor în Lightroom și Photoshop.

Lectorii vor fi Zsigmond Bathori, Iosif Vajnar, iar asistent Ovidiu Mita.

Programul detailat al workshopului este următorul:

9.30- 15.00: Noțiuni teoretice despre lumină, familiarizarea cu modificatoarele de lumină, modul de acțiune a modificatoarelor de lumină (demonstrativ), comunicarea cu modelul, sesiune de shooting portrete (echipe de câte 2 participanți, asistent + fotograf, după care rolurile se schimbă, se vor evita astfel cadrele identice).

15.00 -16.00: Pauză de prânz

16.00 – 18.00: Editarea fotografiilor în Lightroom și Photoshop, sesiune de feedback

Prețul workshopului este 500 ron/pers. și include: model, make-up profesional, minibar (apă, cafea, sucuri, fructe) pe întreaga durată a workshopului, masa de prânz.

Numărul maxim de participanți este de 6 persoane, așadar sunteți să semnalați din timp intenția de a participa, locurile fiind limitate. Sunt valabile voucherele valorice de la workshopurile anterioare marca PIXEL. Se percepe un avans de minim 20% care se virează în contul asociației sau la sediul studioului.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Călătorie muzicală eclectică alături de Ethnofil

Elemente world și folclorice dau savoare combinației eclectice de muzică variind de la jazz-rock la …

Share
Share