„Capu’ de bizon“, la Sala Mică Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

„Capu’ de bizon“, la Sala Mică

Compania „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului „Capu’ de bizon“ de David Mamet, traducerea Bogdan Budeș, regia Theodor-Cristian Popescu, scenografia Bogdan Spătaru.

Reprezentația va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 19:30, la Sala Mică, se anunță în cadrulu unui comunicat emis de către Biroul de P.R. al Companiei „Liviu Rebreanu“. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Nicu Mihoc, Ştefan Mura și Dan Rădulescu.

„Capu’ de bizon“ a participat la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului International de Teatru „Atelier” Baia Mare, unde actorii Nicu Mihoc și Dan Rădulescu au câștigat Ex Aequo Premiul pentru Cel mai bun actor.

Spectacolul va participa în această lună la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea.

„Capu’ de bizon“ („American Buffalo“) este scrisă în anul 1976 și este piesa care l-a consacrat pe Mamet. Piesa prezintă povestea lui Don, proprietarul unui magazin de vechituri care plănuieşte, împreună cu prietenii săi Bobby şi Teach, jefuirea unui client, colecţionar de monezi, care tocmai cumpărase din magazin o monedă veche cu cap de bizon (american buffalo). Don este de părere că cei 90 de dolari pe care i-a primit sunt prea puţini, aşa că vrea să îşi recupereze pierderea şi îl trimite pe Bob, „băiatul bun la toate“, să fure moneda. Acesta se întoarce cu o monedă cu cap de bizon, dar nu cu cea care trebuie…

Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 14 ani!

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente online pot fi procurate accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE