Claudiu Maior: ”Continuăm investițiile în școlile din Târgu-Mureș!” Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 273 Vizualizări

Claudiu Maior: ”Continuăm investițiile în școlile din Târgu-Mureș!”

Promovarea sportului de masă nu este doar un deziderat pentru Primăria Municipiului Târgu-Mureș ci chiar o acțiune realizată concret și prin implicarea și crearea de condiții pentru practicarea acestora, în instituțiile de învățământ.

Prima unitate școlară care beneficiază anul acesta de un teren de sport multifuncțional creat și realizat exclusiv din fonduri de la bugetul local, este Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș.

”Școala reprezintă un reper pentru fiecare comunitate, ea e instituția ce ne dezvoltă frumos și armonios copiii. Această dezvoltare armonioasă implică totodată și activități de educație fizică și sport, recreere și socializare. Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” Târgu-Mureș este un exemplu în acest sens, municipalitatea investind în continuare în terenul de sport care a fost asfaltat și dotat cu porți și coșurile de baschet, iar pentru cei mici reamintim de jocurile educative stradale Playform aplicate în curtea instituției. Toate acestea stimulează imaginația încurajând copiii să fie activi în timp ce se distrează la școala”, a precizat consilierul primarului, Claudiu Maior.

(Comunicat de presă, Serviciul de Relații Publice Interne și Internaționale, Primăria Târgu-Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Asta parca ar da de la el.Ce calitate are de iese tot timpul in pres?,ar trebuisa se duca si el si florea acasa ,cei de la Pol.Locala i-a spus fara penali.Ce treaba are el cu scolile ?,el deabia a exersat sa citeasca dat sa se implice in invatamant.Cat este parandaratul? .Bai maior si florea nu vedeti ca sunteti de nebagat in seama in Tg.Mures ,cine se mai uita la voi ,cine va asculta minciunile?.Voi nu vedeti ce mizerie este in centru,Bartok,Filimon ,Horea,dar in cartiere.Plo.Locala in afara sa puna instiintari si sa dea amenzi mai face ceva.Voi mintiti lumea si subalterni pe voi.Aveti impresia ca sunteti zbiri,sunteti nimic in fata lor si a cetatenilor.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE