Florin Piersic, din nou pe scenă la Târgu-Mureş Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 449 Vizualizări

Florin Piersic, din nou pe scenă la Târgu-Mureş

Actorii Florin Piersic și Medeea Marinescu îi aşteaptă pe iubitorii teatrului de calitate miercuri, 3 octombrie, de la ora 19.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, pentru a urmări piesa „Străini în noapte”. Piesa scrisă de Eric Assous este un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.
„În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat”, au transmis organizatorii evenimentului.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, informaţii suplimentare putând fi obţinute la numerele de telefon 0365-451.034 şi 0748-028.233.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE