Home / Comune / 11 locuri de muncă la Căminul de Bătrâni Socolu de Câmpie

11 locuri de muncă la Căminul de Bătrâni Socolu de Câmpie

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, primăria comunei Cozma organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 11 posturi contractuale de execuție vacante la Căminul de Bătrâni Socolu de Câmpie, comuna Cozma. Dintre acestea, un post este pentru poziția de funcționar administrativ, două pentru bucătar și opt pentru infirmier.

Pentru postul de funcționar administrativ, candidații trebuie să aibă studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat, abilități de comunicare, capacitate de analiză și sinteză, inițiativă și cunoștințe de bază de operare pe calculator.

Pentru postul de bucătar, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii/generale și să posede un curs de calificare de bucătar.

Pentru posturile de infirmieră, candidații au nevoie doar de școala generală și un curs de infirmieră, curs de Crucea Roșie sau un curs de îngrijire bătrâni la domiciliu.

Dosarele se pot depune până în 24 octombrie la sediul Consiliului Local al comunei Cozma, urmând proba scrisă în 30 octombrie, proba practică în 2 noiembrie și interviul în 6 noiembrie.

Condițiile de participare și condițiile de desfășurare ale concursului, bibliografia și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul autorității și site-ul www.primariacozma.ro. Pentru orice informații suplimentare, puteți suna la numerele de telefon 0265 349 456 sau 0760 237 829.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Provocări administrative pentru Cristian Florin Ștefan la Primăria comunei Pogăceaua

Alegerile din toamna anului trecut au adus un suflu proaspăt la nivelul conducerii comunei Pogăceaua …