Mii de oameni au participat la Festivalul Internațional al Sașilor Transilvăneni Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 358 Vizualizări

Mii de oameni au participat la Festivalul Internațional al Sașilor Transilvăneni

Municipiul Sighișoara și German Quality Entertainment au organizat în zilele de 13 și 14 octombrie la Sighișoara prima ediție a Festivalului Internațional al Sașilor Transilvăneni. Mii de oameni, români și turiști străini au aplaudat la scenă deschisă sutele de participanți: fanfare, ansambluri de dansuri populare săsești, grupuri vocal-instrumentale și soliști, veniți din Transilvania, dar și din Iași, Bacău și Moinești.

Au fost apreciate expozițiile prezentate, prelegerile despre trecutul și prezentul sașilor și, bineînțeles, concertele, atât cele ținute în aer liber, cât și cele susținute în interior, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către German Quality Entertainment.

Festivalul Internațional al Sașilor Transilvăneni, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și produs de S.C. German Quality Entertainment S.R.L. a oferit oaspeților săi minunate momente de cultură, artă culinară și divertisment specific. Pe parcursul a două zile, participanții avut parte de un program intercultural și multidisciplinar de muzică, dans săsesc, expoziții de fotografie, carte veche, colaj și instrumente muzicale, conferințe tematice și standuri cu bucate tradiționale, care au făcut deliciul publicului în ambele zile de sărbătoare.

Organizatorii mulțumesc pentru sprijin și pentru participare partenerilor, artiștilor și tuturor instituțiilor implicate și, desigur, publicului.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE