Home / Administratie / Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Consilierii reghineni se întrunesc în ședință ordinară

Consilierii reghineni se întrunesc joi, 25 octombrie în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 13 proiecte de hotărâre și punctul „Diverse”. Printre proiectele care își așteaptă aprobarea se numără cele privind  rectificarea Bugetului General al UAT Reghin pe anul 2018,  organizarea în municipiul Reghin a evenimentelor ”Fulgi de nea” și ”Vin colindătorii”, care vor avea loc în preajma sărbătorilor de iarnă și alocarea sumelor necesare desfăşurării în bune condiții a evenimentelor , organizarea în municipiul Reghin a evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri, ”Concert simfonic” și „Centenarul Marii Uniri” în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2018  și aprobarea desfăşurării în perioada 01.12.2018 – 07.01.2019 în Municipiul Reghin a „Târgului de iarnă” în zona centrală Piaţa Petru Maior.

Consilierii vor mai avea de aprobat proiectul privind avizarea documentaţiilor pentru delegarea gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deşeurilor  municipale şi a altor fluxuri de deşeuri, și operarea stației de transfer Reghin, componente ale serviciului de salubrizare din cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Municipale Solide din Județul Mureș (SMIDS Mureș) pentru municipiul Reghin din zona 4 Reghin, precum și organigrama și statul de funcții al Spitalului Municipal dr. Eugen Nicoară Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rămas bun, Reghina Fărcaș!

Reghina Fărcaș, fostă directoare a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș, a încetat …