Au încercat, fără succes, să spargă un bancomat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 389 Vizualizări

Au încercat, fără succes, să spargă un bancomat

Poliţiştii Secţiei 10 Poliție Rurală Sighișoara au fost sesizaţi, în data de 17 octombrie, cu privire la faptul că pe raza localităţii Daneş geamul de lângă bancomatul aparținând unei unităţi bancare este spart.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că persoane necunoscute, după spargerea geamului tip termopan, au pătruns în camera în care era montat bancomatul, iar cu ajutorul unor unelte au forțat sistemele de închidere ale acestuia, deschizând partea superioară, fără a reuși să sustragă vreo sumă de bani.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri, de 21 de ani, din comuna Daneş, respectiv de 22 de ani, din municipiul Sighişoara, bănuiţi că ar fi săvârşit fapta, faţă de aceştia dispunându-se măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE