Share

Home / Cultură / „Semnale disperate către planeta Pluto”, cu intrare liberă, la Teatru 3G

„Semnale disperate către planeta Pluto”, cu intrare liberă, la Teatru 3G

„Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk este primul spectacol produs în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan”, implementat de Teatru 3G și cofinanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și Municipiul Tîrgu-Mureș.

Trimiți semnale către o planetă de gheață. Trimiți semnale către o planetă de gheață? Cum? De ce? Cum și de ce ai ajuns să trimiți semnale către Pluto?

Cum se face că nici prietenul tău, Igor, nu mai survolează planeta, cartierul, blocul? Și nu mai dă nici un răspuns de pe Pluto.

Cum se face că nu poți să-ți întrebi soțul care dintre voi s-a mutat pe o planetă de gheață? Și continuați să trăiți fericiți și continuă să-ți scoată, dimineața, iaurtul din frigider, înainte să te trezești, ca să nu fie prea rece.

Cum se face că fiul tău, despre care știi sigur că-i place să alinieze toate lucrurile – cartonașe cu fotbaliști, tăiței, pantofi – a dispărut ca-ntr-o misiune în spațiu? Și încă aștepți vederi.

Un spectacol despre cum îngropăm adânc în noi unele lucruri. Despre strategiile prin care ignorăm realitatea. Despre frica de singurătate. Despre semnale disperate către o planetă de gheață.

Trei personaje, trei povești interconectate (Sursă foto: Teatru 3G)

Din distribuție fac parte actrițele Roxana Marian, Laura Mihalache și Larisa Dobrin.

Scenografia îi aparține lui Bogdan Spătaru, iar regia este semnată de Theo Marton.

Spectacolul va avea loc în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Târgu Mureș, marți, 6 noiembrie, la ora 19.00.

Intrarea este liberă.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Două figuri”, la Muzeul Județean Mureș

Personaj complex, cu capacităţi pedagogice înnăscute şi aptitudini organizatorice dublate de o serioasă pregătire artistică, …

Share
Share