FOTO: 1 Decembrie cu artă românească, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 100 Vizualizări

FOTO: 1 Decembrie cu artă românească, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş

Amatorii de cultură au primit un frumos cadou din partea conducerii Muzeului Judeţean Mureş sâmbătă, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Astfel, între orele 13.00 şi 18.00, mureşenii (şi nu numai) au avut posibilitatea de a vizita Expoziţia de artă românească din cadrul Galeriilor de Artă ale Muzeului Judeţean Mureş, aflată la etajul III al Palatului Culturii din Târgu-Mureş, unde la loc de cinste s-a aflat Nicolae Tonitza şi ale sale lucrări „Odaia prizonierilor” şi „Odaia copiilor”.

Vizitatorii, deloc puţini, s-au declarat încântaţi de cadoul cultural pregătit de conducerea Muzeului Judeţean Mureş cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„Apreciez acest gen de marketing cultural, prin care muzeele atrag vizitatori şi în alte zile decât cele obişnuite. Este a doua oară când vizitez expoziţia aceasta şi bucuria reîntâlnirii cu arta este mereu aceeaşi”, a declarat Marian P., un vizitator din Târgu-Mureş.

„N-am mai văzut expoziţia aceasta, am citit în presă că vor fi anumite lucrări de Tonitza şi aşa am decis să vin cu cei doi copii. Mergem acasă mulţumiţi de ceea ce am văzut”, a mărturisit Alina din Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE