Share

Home / Consiliul Judetean Mures / FOTO: 1 Decembrie cu artă românească, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş

FOTO: 1 Decembrie cu artă românească, la Palatul Culturii din Târgu-Mureş

Amatorii de cultură au primit un frumos cadou din partea conducerii Muzeului Judeţean Mureş sâmbătă, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Astfel, între orele 13.00 şi 18.00, mureşenii (şi nu numai) au avut posibilitatea de a vizita Expoziţia de artă românească din cadrul Galeriilor de Artă ale Muzeului Judeţean Mureş, aflată la etajul III al Palatului Culturii din Târgu-Mureş, unde la loc de cinste s-a aflat Nicolae Tonitza şi ale sale lucrări „Odaia prizonierilor” şi „Odaia copiilor”.

Vizitatorii, deloc puţini, s-au declarat încântaţi de cadoul cultural pregătit de conducerea Muzeului Judeţean Mureş cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„Apreciez acest gen de marketing cultural, prin care muzeele atrag vizitatori şi în alte zile decât cele obişnuite. Este a doua oară când vizitez expoziţia aceasta şi bucuria reîntâlnirii cu arta este mereu aceeaşi”, a declarat Marian P., un vizitator din Târgu-Mureş.

„N-am mai văzut expoziţia aceasta, am citit în presă că vor fi anumite lucrări de Tonitza şi aşa am decis să vin cu cei doi copii. Mergem acasă mulţumiţi de ceea ce am văzut”, a mărturisit Alina din Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST: Activități de pregătire sportivă și consiliere nutrițională pentru candidații la Medicină Militară

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș organizează, în perioada martie – …

Share
Share