Home / Slider / Peste 1.000 de târgumureșeni beneficiază de două ori pe săptămână de o masă caldă!

Peste 1.000 de târgumureșeni beneficiază de două ori pe săptămână de o masă caldă!

Proiectul “Să ne îngrijim bunicii” e o demonstrație clară a faptului că lumea din jurul nostru se poate schimba cu gesturi și pași mici, a scris, pe pagina sa de Facebook, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.


“În luna septembrie, Primăria Târgu-Mureș alături de Consiliul Local și-au stabilit ca și prioritate sprijinirea persoanelor ce au nevoie de ajutor. Astfel, prin Hotărârea Consiliului Local 267/20 septembrie 2018 se aprobă un cuantum al alocației de hrană de 17 lei/zi/persoană, de două ori pe săptămână, pentru pensionarii al căror venit net lunar pe membru de familie nu depășește suma de 1.500 lei, conform Hotărârii Guvernului nr. 846/2017, pentru perioada 1 noiembrie 2018 – 1 noiembrie 2019. Peste 1.000 de târgumureșeni beneficiază, până în acest moment, de două ori pe săptămână, de o masă caldă! Aceștia sunt programați, iar într-un mod civilizat vin în locațiile stabilite pentru a-și ridica meniul, pe baza actului de identitate. Felul de mâncare e ales dimineața, întotdeauna fiind carne, legume și ceva lângă. Depinde de sezon. Încercăm să oferim o masă completă de prânz. Ne bucurăm că din partea Consiliului Local s-a găsit înțelegere, iar acest program funcționează!”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO – INTERVIU. Tanaszi Sarolta, medicul dedicat sănătății sighișorenilor

Tanaszi Sarolta, medic specialist de sănătate publică și management, manager al Spitalului Municipal din Sighișoara, …