Share

Home / Administratie / Proiect pentru blocuri sociale, la Iernut

Proiect pentru blocuri sociale, la Iernut

Conducerea Primăriei oraşului Iernut anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureș a primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal care creează cadrul pentru “Elaborare PUZ – Construire blocuri locuințe sociale în orașul Iernut”, pe un amplasament din localitatea Iernut, strada Târgului nr. 11, în vederea obținerii Avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informații privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, până la data de 4 ianuarie 2019.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Târgu-Mureş oferă spre vânzare flori cu prilejul sărbătorilor de primăvară

Primăria municipiului Târgu-Mureş, prin Serviciul Public Administraţia Serelor Parcurilor şi Zonelor Verzi, oferă spre vânzare …

Share
Share