Share

Home / Sanatate / Curs Diversificarea și Autodiversificarea pentru părinți

Curs Diversificarea și Autodiversificarea pentru părinți

Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 10:30, se va desfășura pe str. Piața Victoriei, nr. 24, un curs special pentru părinți intitulat „Diversificarea și Autodiversificarea”.

„Se spune că nu există nicio altă perioadă în viață în care nutriția să aibă așa mare importanță ca în perioada de sugar și în copilărie. Pentru copii, diversificarea este mai mult decat hrană, ea reprezintă ceva nou, colorat, este curiozitate, texturi noi, distracție și gusturi noi. Știm că diversificarea este un subiect care vă dă multe batai de cap și emoții, și în jurul vostru găsiți multe păreri diferite pe această temă. Participând la acest curs veți obține informațiile necesare pentru un start ușor al diversificării și veți dobândi principii pentru o nutriție echilibrată a copilașului”, a scris dr. Alexandra Latcu, medic pediatru, pe pagina evenimentului.

Temele abordate fac parte din recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și a Societății Europene de Nutriție Pediatrică din 2017 și printre acestea regăsim: când e momentul optim pentru începerea diversificarii, cum introducem primele mese și cum continuăm alăptarea, necesarul nutrițional pentru diferite etape de vârstă, ce alimente introducem și cum, principii ale diversificării clasice, principii ale autodiversificării (BLW), alergii alimentare și alimentația în diverse boli, cum transformăm diversificarea într-o joacă.

Cursul va fi susținut de dr. Alexandra Latcu, iar planul de diversificare va fi oferit de Roxana Hadmaș, drd. Nutriție pediatrică.

Durata cursului este de două ore, iar prețul de 100 lei de persoană. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0751 185 118.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fumatul este o boală, Centrul Stop Fumat – o soluție pentru vindecare

Renunțarea la fumat este un proces complex, care cuprinde pe lângă ambiție și educație terapeutică, …

Share
Share