Raul Matiş, noul şef al Poliţiei Locale Târgu-Mureş: “Între Poliţia Locală şi târgumureşeni trebuie să existe un parteneriat!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1959 Vizualizări

Raul Matiş, noul şef al Poliţiei Locale Târgu-Mureş: “Între Poliţia Locală şi târgumureşeni trebuie să existe un parteneriat!”

Fostul jurnalist Raul Matiş a fost numit joi, 31 ianuarie, prin dispoziţie de primar, în funcţia de director al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, în locul lui Ioan Zosim-Damaschin. Anterior numirii în funcţie, Raul Matiş a ocupat funcţia de director adjunct şi şef Serviciu Control în cadrul aceleiaşi instituţii.

Contactat de cotidianul Zi de Zi, Raul Matiş a declarat că principala prioritate a noii funcţii constă în dezvoltarea parteneriatului dintre Poliţia Locală şi cetăţenii municipiului Târgu-Mureş.

Reporter: Care sunt motivele care v-au determinat să acceptaţi numirea în funcţia de şef al Poliţiie Locale Târgu-Mureş?

Raul Matiş: Numirea mea a fost făcută în data de 31 ianuarie şi este una interimară. Consider că în momentul în care am intrat în echipa Poliţie Locale Târgu-Mureş mi-am asumat să fiu în această echipă şi ţine de fair-play să rămân în continuare alături de această echipă.

Rep.: Care sunt priorităţile noii funcţii?

R.M.: Avem în atenţie toate problemele care ţin de competenţa noastră, respectiv cele de siguranţă rutieră, linişte şi ordine publică, disciplină în construcţii, protecţia mediului, control comercial. Îi asigurăm pe târgumureşeni că o să manifestăm seriozitate maximă în rezolvarea tuturor problemelor cu care ne confruntăm

Rep.: Cât de important este parteneriatul cu cetăţenii?

R.M.: O să ne dăm silinţa să fim un oraş liniştit, să le asigurăm cetăţenilor liniştea necesară, siguranţa, confortul. După părerea mea, târgumureşenii ar trebui să se bucure în momentul în care văd pe stradă un poliţist local, iar poliţiştii locali trebuie să insufle cetăţenilor un sentiment de siguranţă şi cetăţenii să fie convinşi de faptul că misiunile noastre sunt numai în beneficiul comunităţii, în sprijinul cetăţenilor. După părerea mea, între Poliţia Locală şi târgumureşeni trebuie să existe un parteneriat. Noi venim în sprijinul cetăţenilor, aceasta este misiunea noastră, dar şi cetăţenii trebuie să vină în sprijinul nostru, să ne sesizeze cu aspectele care intră în atribuţiile noastre, care ţin de competenţa noastră.

A consemnat Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE