Ape agitate în PNL Târgu-Mureş: cinci consilieri locali propuşi pentru excludere din partid! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1395 Vizualizări

Ape agitate în PNL Târgu-Mureş: cinci consilieri locali propuşi pentru excludere din partid!

Cinci consilieri locali liberali din Consiliul Local Târgu-Mureş sunt aproape să îşi piardă mandatele după ce Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureş a propus marţi, 5 februarie, excluderea acestora din partid.

Informaţia a fost publicată pe surse de site-ul de ştiri agendademures.ro, care a anunţat că decizia are la bază anumite voturi date de liberali în şedinţa Consiliului Local Târgu-Mureş de joi, 31 ianuarie, iar cei cinci consilieri propuşi pentru excludere din partid sunt: Pavel Dumitru, Vasile Miculi, Radu Todoran, Dumitru Matei şi Călin Moldovan. În cazul în care propunerea va fi aprobată joi, 7 februarie, de forul judeţean al partidului, aceştia îşi vor pierde mandatele de consilieri locali.

De pe „lista neagră” lipseşte consilierul local Teodora Benedek, care a absentat la şedinţa Consiliului Local Târgu-Mureş de joi, 31 ianuarie, fiind plecată într-o delegaţie de lucru la Bruxelles.

Informaţia a fost conformată pentru cotidianul Zi de Zi miercuri, 6 februarie, de consilierul judeţean Molnar Ervin, preşedintele PNL Târgu-Mureş, care a amânat însă o declaraţie oficială pentru ziua de joi, 7 februarie, după şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Mureş.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE