Curs de alimentație pentru copiii mofturoși Sanatate
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Curs de alimentație pentru copiii mofturoși

Luni, 18 februarie, de la ora 18.00, My Happy Family organizează un seminar de parenting. De data aceasta, organizatorii se vor concentra asupra alimentației copiilor mofturoși la mâncare.

Dacă copilul dumneavoastră nu prea mănâncă nimic, urăște anumite alimente, nu are răbdare să stea la masă și parcă trăiește cu aer, organizatorii vă vor ajuta să rezolvați aceste probleme.

Cursul va fi susținut de dr. Luminița Cherebețiu, părinte, medic specialist MF, trainer certificat CNFPA, educator certificat în metodologia de parenting Positive Discipline, cu o experiență de 15 ani ca trainer și formator în mari companii farmaceutice multinaționale.

„Dacă și pentru tine, la fel ca pentru majoritatea părinților, nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor („obraznic, obraznic… dar sănătos să fie!”), atunci învață să-l crești sănătos! Un stil de viață sănătos se construiește cu obiceiuri sănătoase. Pentru că ceea ce contează e ceea ce faci de obicei, nu ocazional sau în mod excepțional. La fel și obiceiurile, bune sau rele, se construiesc de mic, în timp și cu răbdare, fie că e vorba despre alimentație, somn, activitate fizică, felul în care reacționăm în situațiile stresante sau orice altceva. Ajută-l pe cel mic sa dobândească obiceiurile de care are nevoie pentru a crește mare și sănătos”, a spus Luminița Cherebuțiu pe pagina evenimentului.

Participarea se face pe bază de donație în lei, către Asociatia My Happy Family pentru proiectul Cutiuța cu Minuni. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina de Facebook a asociației.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE