Administratori noi la Administrativ Serv Luduş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 911 Vizualizări

Administratori noi la Administrativ Serv Luduş

Comisia pentru declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Administrativ Serv SRL Luduş a fost constituită prin Hotărârea Consiliului local Luduş nr. 30/2018 privind declanşarea procedurii de selecţie a membrilor consiliului de administraţie, în componenţa: Marius Dudilă (foto), preşedintele comisiei, Maria Suciu – şef Birou „BFCRU” şi Paul Mihai Precup, ambii membri ai comisiei de selecţie.

Comisia s-a întrunit la sediul Primăriei oraşului Luduş pentru deschiderea plicurilor conţinând candidaturile pentru poziţia de membru în Consiliul de Administraţie şi evaluarea acestora. Au fost depuse în termenul legal trei dosare de candidatură: Dorin Cormoş, Liviu Popa şi Sorinel Tripon. Comisia de selecţie a constatat că toţi cei trei candidaţi au prezentat toate documentele prevăzute, candidaţii întrunind condiţiile necesare pentru a ocupa o poziţie de membru în Consiliul de Administraţie.

Au fost analizate şi scrisorile de intenţie ale celor trei candidaţi, aceştia fiind notaţi după cum urmează: Sorinel Tripon (89 de puncte), Liviu Popa (85 de puncte) şi Dorin Cormoş (84 de puncte).

Interviul a fost constituit pe baza unui set de şase întrebări prin care „s-a urmărit atât testarea cunoştinţelor generale de guvernanţă corporativă, cât şi abilităţile generale manageriale, evaluarea individuală fiind realizată pe baza punctajelor obţinute în urma aplicării matricei profilului membrilor consiliului de administraţie în urma susţinerii acestei probe”.

În final, Consiliul Local Luduş a aprobat propunerea comisiei de selecţie, aceea de numire a candidaţilor Sorinel Tripon, Liviu Popa şi Dorin Cormoş în calitate de administratori în Consiliul de Administraţie al Administrativ Serv SRL Luduş, pentru un mandat de patru ani.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE