Home / Administratie / Administratori noi la Administrativ Serv Luduş

Administratori noi la Administrativ Serv Luduş

Distribuie

Comisia pentru declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii Administrativ Serv SRL Luduş a fost constituită prin Hotărârea Consiliului local Luduş nr. 30/2018 privind declanşarea procedurii de selecţie a membrilor consiliului de administraţie, în componenţa: Marius Dudilă (foto), preşedintele comisiei, Maria Suciu – şef Birou „BFCRU” şi Paul Mihai Precup, ambii membri ai comisiei de selecţie.

Comisia s-a întrunit la sediul Primăriei oraşului Luduş pentru deschiderea plicurilor conţinând candidaturile pentru poziţia de membru în Consiliul de Administraţie şi evaluarea acestora. Au fost depuse în termenul legal trei dosare de candidatură: Dorin Cormoş, Liviu Popa şi Sorinel Tripon. Comisia de selecţie a constatat că toţi cei trei candidaţi au prezentat toate documentele prevăzute, candidaţii întrunind condiţiile necesare pentru a ocupa o poziţie de membru în Consiliul de Administraţie.

Au fost analizate şi scrisorile de intenţie ale celor trei candidaţi, aceştia fiind notaţi după cum urmează: Sorinel Tripon (89 de puncte), Liviu Popa (85 de puncte) şi Dorin Cormoş (84 de puncte).

Interviul a fost constituit pe baza unui set de şase întrebări prin care „s-a urmărit atât testarea cunoştinţelor generale de guvernanţă corporativă, cât şi abilităţile generale manageriale, evaluarea individuală fiind realizată pe baza punctajelor obţinute în urma aplicării matricei profilului membrilor consiliului de administraţie în urma susţinerii acestei probe”.

În final, Consiliul Local Luduş a aprobat propunerea comisiei de selecţie, aceea de numire a candidaţilor Sorinel Tripon, Liviu Popa şi Dorin Cormoş în calitate de administratori în Consiliul de Administraţie al Administrativ Serv SRL Luduş, pentru un mandat de patru ani.

Ioan A. BORGOVAN

 


De asemenea, verificati

Îngrijitori de elefanți din străinătate, vizită la Zoo Târgu Mureș

Distribuie O grupă de îngrijitori de elefanți din diferite grădini zoologice din străinătate au sosit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.