FOTO: Cartea „Învaţă vânzări din greşelile mele” lansată de fondatoarea LEE România, Loredana Elena Egri Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 471 Vizualizări

FOTO: Cartea „Învaţă vânzări din greşelile mele” lansată de fondatoarea LEE România, Loredana Elena Egri

Fondatoarea LEE România, Loredana Elena Egri, şi-a lansat vineri, 15 martie, în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureş, cartea „Învaţă vânzări din greşelile mele”. Lucrarea a văzut lumina tiparului la editura Evrika Publishing din capitală şi este structurată în 28 de capitole reprezentând tot atâtea greşeli comise de autoare în decursul unui deceniu de activitate în domeniul vânzărilor.

„Performanţa noastră nu ţine de factori externi”

Organizat oarecum atipic comparativ cu alte lansări de carte, evenimentul a debutat cu un minirecital la pian susţinut de Fulop Magor, elev al Liceului Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş, moment urmat de o provocare lansată participanţilor, care au primit invitaţia să aleagă 10 din cele 28 de greşeli enumerate în carte. Apoi, Loredana Elena Egri a vorbit deschis despre acestea ca despre veritabile „lecţii de viaţă”, respectiv „pârghii pentru dezvoltarea personală şi profesională a oricărui cititor.”

„Sunt aici să vorbesc despre greşeli. Vreau să vă mărturisesc faptul că am decis să scriu această carte pentru că în experienţa din ultimii zece ani pe care am acumulat-o am cunoscut sute de oameni din zeci de industrii, având zeci de principii şi moduri de a percepe şi de a înţelege lumea şi din toată această experienţă am rămas cu ceva. Am înţeles faptul că rezultatele noastre şi performanţa noastră nu ţin de factori externi aşa cum noi afirmăm de foarte multe ori. Performanţa noastră ţine doar de noi!”, a afirmat Loredana Elena Egri.

„Vinerea sincerităţii” şi „societatea la nivel de avarie”

Totodată, fondatoarea LEE România a explicat şi motivul pentru care evenimentul s-a desfăşurat sub motto-ul „Vinerea sincerităţii”: „Pentru că nu am de gând să mă ascund după deget. Adevărații vinovați pentru nemulţumirile pe care le avem noi astăzi, indiferent că este vorba despre jobul pe care îl avem sau poate relaţia cu partenerul de viaţă sau poate relaţia cu cei din jur sau poate chiar modul în care ţara aceasta funcţionează, suntem noi. Până în momentul în care nu vom accepta acest lucru şi nu vom începe să lucrăm la noi pentru a schimba acele obiceiuri care ne înfrânează rezultatele, vom funcţiona la nivel de avarie, adică nu la întreaga noastră capacitate. Iar o societate formată din oameni care funcţionează la nivel de avarie nu are cum să fie o societate, o ţară de progres.”

Dialog interactiv

Prezentarea celor 10 greşeli alese de participanţi din sumarul cărţii a continuat cu un dialog interactiv, una din cele mai emoţionante intervenţii aparţinându-i lui Ioan Maşca, fost profesor de limba română pentru autoarea cărţii.

„Îmi aduc foarte bine aminte de Loredana, avea acelaşi chip uşor copilăresc, întotdeauna zâmbitor, inteligent, luminos, şi mă bucur să constat acelaşi lucru văzând-o şi ascultând-o aici, vorbind atât de aplicat, la obiect, în domeniul antreprenoriatului”, a punctat prof. Ioan Maşca.

LEE România, start-up care susţine educaţia

Din dialogul purtat cu participanţii la eveniment nu putea lipsi explicarea conceptului LEE România, care înseamnă nu doar monograma autoarei cărţii, Loredana Elena Egri, ci şi Leading Evolution through Education, start-up care şi-a propus să susţină educaţia în diversele ei forme.

„Sloganul LEE mă reprezintă şi acesta este motivul pentru care am început să lucrez în educaţie. Cred că educaţia are puterea de a ne schimba viitorul şi LEE România este o iniţiativă privată, un start-up, în domeniul educaţional. Este o iniţiativă prin care eu îmi doresc să contribui la progresul nu doar al comunităţii noastre mureşene, ci poate la progresul naţional, adică prin educaţie să schimbăm anumite lucruri care nu funcţionează foarte bine”, a mărturisit Loredana Elena Egri.

Volumul „Învaţă vânzări din greşelile mele” costă 29 de lei şi poate fi achiziţionat on-line accesând pagina web www.lee-romania.com, secţiunea Cărţi, precum şi în librăriile fizice sau online la nivel național.

Text şi foto: Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE