Share

Home / Eveniment / Se lansează cartea „Ioan Sabău-Pop. Un om, o viață dăruită năzuinței naționale“
Prof. univ. dr. Ioan Sabău-Pop (Sursă foto: www.justitiarul.ro)

Se lansează cartea „Ioan Sabău-Pop. Un om, o viață dăruită năzuinței naționale“

Publicul târgumureșean este invitat să participe la lansarea volumului 23 din cadrul Colecţiei Profesioniștii noștri, apărut la Editura Eurocarpatica. Cartea îi este dedicată Profesorului universitar dr. Ioan Sabău-Pop și se intitulează „Un om, o viață dăruită năzuinței naționale“.

Profesorul univ. dr. Leonard Azamfirei, Rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș, se exprimă în termeni elogioși la adresa Profesorului universitar dr. Ioan Sabău-Pop.
„Distinsul profesor universitar de drept, avocat de renume, autor și publicist Ioan Sabău-Pop pe care am avut onoarea să-l cunosc și căruia îi apreciez extrem de mult cariera profesională și curajul cumpătat pentru apărarea în instanțe și în mass-media a învățământului medical din UMFST Târgu Mureș, s-a remarcat ca fiind un profesionist desăvârșit“, consideră Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Lansarea şi prezentarea volumului de către editori va avea loc vineri, 22 martie, ora 12.00, în Aula Universităţii „Petru Maior“ din Târgu Mureş (str. Nicolae Iorga nr.1, sala 100).

Share

1 comentariu

  1. Un intelectual profund. Un reper cultural si moral de exceptie al judetului Mures si nu numai . Un aparator al dreptului si al triumfului adevarului stiintific in viata sociala .Un patriot roman contemporan autentic ,vesnic animat de dorinta launtrica de a scoate in evidenta adevaruri istorice si juridice ascunse de regimurile politice obscure si revansarde existente pe aceste meleaguri .
    Sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa ne umple in continuare golurile cunoasterii cu scrierile sale de exceptie.

    ACADEMIA ,VIVANT PROFESSORES !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST angajează

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post …

Share
Share