Home / Administratie / Străzi modernizate în Sântana de Mureş

Străzi modernizate în Sântana de Mureş

Conducerea Primăriei comunei Sântana de Mureş, titulara proiectului „Modernizarea unor străzi în comuna Sântana de Mureş, judeţul Mureş” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul proiectului propus a fi derulat în satul Sântana de Mureş – străzile Morii şi Păstorilor, în satul Curteni – străzile Cărămizilor, Veche şi Scurtă şi în satul Chinari – strada Cimitirului.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fondamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, şi de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Distribuie: Ajutaţi-o pe Carmen să trăiască o viaţă normală

Apelăm la dumneavoastră pentru un caz umanitar. Este vorba de Carmen Mărginean, o tânără din …