VIDEO: Accident pe DN 1 cu 11 victime! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5052 Vizualizări

VIDEO: Accident pe DN 1 cu 11 victime!

11 persoane au fost rănite, din care două sunt în stare de inconştienţă, după ce un microbuz s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 1, în localitatea clujeană Căpuşu Mare, informează ISU Cluj.

“Din cele 11 victime, opt sunt minori, iar până în momentul de faţă au fost transportate la UPU patru”, precizează sursa citată. Un elev în vârstă de 17 ani e în stare gravă şi fost preluat de un elicopter al SMURD.


La locul evenimentului, salvatorii intervin cu două autospeciale complexe de descarcerare, două ambulanţe SMURD cu medici, o autospecială pentru transport victime multiple şi 1 echipaj de prim ajutor SMURD. În sprijinul forţelor din teren, au fost trimise şi patru echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanta Judeţean Cluj.

Conform IPJ Cluj, şoferul, de 51 de ani, din Bacău, ar fi adormit la volan. În microbuz se aflau elevi de la o şcoală din judeţul Bacău.

A fost activat planul roşu.

În jurul orei 17, un elicopter SMURD de la Târgu-Mureș a sosit la locul accidentului pentru a prelua minorul de 17 ani. Patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. În jurul orei 18, alte persoane au fost transportate la spital la Cluj.

(www.agerpres.ro)

(Foto/video: www.gherlainfo.ro)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE