Home / Editorial / Zi de Zi, o aventură interesantă

Zi de Zi, o aventură interesantă

Zi de Zi… a fost o poveste interesantă, o parte din viața mea, ca să parafrazez motto-ul ziarului. Mi-am început cariera în presă în birourile redacției de pe strada Călărașilor cu o echipă minunată care, de-a lungul anilor, s-a metamorfozat constant. Era în anul 2008 și am ajuns să lucrez în presă din pură întâmplare.

Pot mărturisi acum, la ceas aniversar, că în ziua în care m-am prezentat la interviu nu știam foarte exact pe ce post voi lucra. Am crezut, inițial, că postul este de jurist. Am înțeles repede că doreau, de fapt, un reporter pentru domeniile politică, justiție, administrație. A fost o aventură interesantă care mi-a oferit prilejul să mă dezvolt nu doar profesional. Am învățat în redacția Zi de Zi ce înseamnă colegialitatea și cum să-i înțelegi și să-i accepți pe cei din jurul tău exact așa cum sunt, cu bune și cu rele. Asta pentru că munca la ziar înseamnă multe ore petrecute alături de un grup de oameni, într-o presiune și un stres continuu. Uneori am petrecut mai multe ore la redacție decât cu familia și toți cei care au făcut muncă de teren în presă înțeleg că fără colegialitate, fără respect, nu ai cum să reziști și să aduci cititorului informația.

Mulțumesc Zi de Zi, mulțumesc dragi foști colegi. La Mulți Ani!

Sanda VIŢELAR,

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Start la curățenia generală de primăvară – toamnă!

Primăria municipiului Târgu Mureş organizează în perioada 15.07. – 18.08.2020 „Curăţenia generală de primăvară – …