Share

Home / Sanatate / Centru de excelență în laparoscopie la Spitalul de Urgență!

Centru de excelență în laparoscopie la Spitalul de Urgență!

Ministerul Sănătății va aloca finanțare pentru înființarea unui centru de excelență în laparoscopie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, a anunțat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în cadrul unei conferințe de presă.

”În acest an, se va analiza  alocarea fondurilor necesare pentru înființarea unui Centru de excelență în laparoscopie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureș. Există un acord prealabil pentru achiziția a zece laparoscoape moderne de ultimă generație în valoare de 9 milioane lei”, a declarat ministrul Sănătății.

De asemenea, unității sanitare i-au fost alocate 10 milioane lei pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale  necesare unui act medical de calitate. O parte importantă din aceasta sumă va fi utilizată pentru înlocuirea echipamentelor medicale învechite de la Compartimentul de transplant medular al Secției Clinice de Hematologie.

Arina TOTH

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Programul complet SIMFEST 2019

SIMFEST – Festivalul Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți, aflat la a XVI-a ediție, transformă …

Share
Share