Handbaliștii sighișoreni se califică la turneul final Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Handbaliștii sighișoreni se califică la turneul final

În a doua etapă a turneului semifinal pentru promovarea în Liga Națională de handbal masculin care se dispută la Brașov CSM Sighișoara și-a asigurat prezența la turneul final după primele două partide din grupa 2. Sighișorenii au obținut a doua victorie și și-au asigurat alături de CSM Alexandria prezența la turneul final, unde vor fi prezente cele două echipe clasate pe primele două locuri din grupa 1, CSM Vaslui și CSM Școlar Reșița. Cele patru sunt dealtfel câștigătoarele celor patru grupe din Divizia A. În ambele grupe cele două echipe calificate au câte două victorii și se întâlnesc în etapa a treia pentru desemnarea câștigătoarei grupei, în urma cărora se va stabili și programul turneului final.

În partida cu doljenii sighișorenii s-au impus tot la o diferență de două goluri, scor 32-30, dar cu mari emoții. În acest joc CSM Sighișoara a folosit formația: Răzvan Costin și  Marius Seieșan (portari), Eduard Cristea 6 goluri, Claudiu Răduț 5, Cătălin Nuțu 5, Vlad Sîncelean 5, Dragoș Ganea 4, Andrei Santeiu 4, Nicolae Pop 2, Bogdan Barb 1, Ioan Nica, Alin Solcan și Radu Turturică.

Finala grupei, în care teleormănenii sunt favoriți după cele două victorii la 9 goluri diferență (42-33 cu Universitatea Craiova și 30-21 cu CSU Galați). Întâlnirile din ultima etapă se dispută duminică, începând cu ora 9.30, partida mureșenilor fiind ultima a zilei, de la ora 15.30.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE