Home / Agricultura / Funcţionarii APIA Mureş, la muncă în 11 şi 12 mai. Mobilizare pentru finalizarea Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată!

Funcţionarii APIA Mureş, la muncă în 11 şi 12 mai. Mobilizare pentru finalizarea Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată!

Conducerea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Mureș reamintește că data de 15 mai 2019 este, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr. 69/2019, ultima zi în care se pot depune cererile unice de plată aferente campaniei 2019, care a demarat de la data de 1 martie a acestui an.

„Pentru ca toți fermierii interesați în accesarea sprijinului financiar pentru anul 2019 să poată depune cererea de plată, APIA Mureș informează că funcționarii săi implicați în acest proces vor avea program de lucru și în zilele de sâmbătă, respectiv duminică, în datele de 11 și 12 mai 2019”, a precizat Ovidiu Săvâşcă, director executiv al APIA Mureş.

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe pagina de început a site-ul APIA, www.apia.org.ro, cât și pe site-ul propriu al APIA Mureș, www.apiamures.ro.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Plățile APIA 2020: 2,89 miliarde euro pentru 843.349 fermieri

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, …