Share

Home / Administratie / Ediţia a XXIII-a a Zilelor Târgumureşene a fost un succes! Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!

Ediţia a XXIII-a a Zilelor Târgumureşene a fost un succes! Mulţumim autorităţilor locale şi târgumureşenilor!

Desfăşurarea celei mai importante sărbători a oraşului, „Zilele Târgumureşene”, ediţia a XXIII-a, în perioada 13 – 19 mai 2019, s-a dovedit a fi un succes atât pentru organizatori, cât şi pentru toţi cei implicaţi. Participarea numeroasă a locuitorilor oraşului ne îndreptăţeşte să considerăm că manifestările care au avut loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, Piaţa Trandafirilor, Cetatea Medievală şi Parcul Municipal, s-a dovedit încununată de succes.

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş adresează mulţumiri, în acest sens, Poliţiei Locale Tîrgu Mureş, IJP Mureş, Poliţiei Tîrgu-Mureş, IJJ Mureş, Grupării Mobile de Jandarmi Tîrgu-Mureş, ISU Mureş, S.M.U.R.D., ca şi tuturor celorlalte instituţii implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor.

Tuturor celor care au contribuit la reuşita acestei ediţii a „Zilelor Tîrgumureşene” le adresăm mulţumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simţit şi au petrecut bine în aceste zile.

Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine şi în continuare, în interesul bunăstării municipiului Tîrgu-Mureş şi pentru confortul locuitorilor săi.                     

Primar,

Dr. Dorin Florea

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte cu și pentru tineri din comunitate, la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”

La Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”, Reghin, datorită Asociației „Euro-Centrum” și unor profesori și elevi sufletiști, …

Share
Share