Sărbătorim copilul din noi la Complexul Weekend în această duminică! Slider
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 500 Vizualizări

Sărbătorim copilul din noi la Complexul Weekend în această duminică!

Un grup de oameni dornici să adune la un loc toți oamenii faini din oraș organizează un eveniment special de lansare a comunității „Orașul din Parc”, în colaborare cu Asociația „Și noi putem reuși!” intitulat „Sărbătorim copilul din noi!” la Terasa Eden din Complexul Weekend Târgu Mureș în data de 2 iunie începând cu ora 17.00.

Terasa Eden a fost închisă ani buni, însă începând cu această vară va prinde din nou viață, dar nu ca o simplă terasă, ci ca un spațiu creativ, de exprimare liberă, prietenie și învățare continuă.

Evenimentul este gratuit și se adresează tuturor celor cu suflet tânăr. Se pot aduce gustări, se va petrece lejer, ca la picnic.

Un program pe toate gusturile

Programul este unul variat, care acoperă o gamă largă de preferințe. Totul va începe la ora 17.00, când toți cei veniți sunt primiți cu un suc și voie bună cu muzica ambientală furnizată de Iuliu Nicolae Făgăraș.

De la 17.30 ca avea loc un „Picnic de idei” cu Marius Moldovan. Se vor împărtăși, la comun, gustările și băuturile aduse de fiecare participant, ca la un picnic clasic, dar se va face schimb de idei, unele din copilarie, altele ce par copilărești, puse în practică cu succes și la vârsta maturității de unii dintre participanți și organizatori, cum ar fi arta henna, jocurile de societate, arta fotografică, pictură pe față și corp, muzica, parte mixată și parte facută împreună de persoane speciale. Tot acum se va prezenta Clubul „Și noi putem reuși!” și proiectul „Tabăra de acasă”, locul în care ideile personale pot deveni realitate.

De la 18.15 se va discuta despre tatuajele semipermanente cu henna, cu Claudia Tarcisia – Tarcisia & Henna ‘s Dreams from Transylvania, iar imediat după, de la 18.30 va avea loc o seară de audiții muzicale cu Radu Cizmaș & Happy Feet Band.
De la ora 18.30 va începe seara de board games și fotografie cu Lehel Valics (Valics Lehel Photography), de la 21.00 cei prezenți vor învăța secretele picturii pe față cu Ivona Gi Velicu, iar de la 21.30 va avea loc lansarea programului Body Expresion Coaching cu Claudia Tarcisia Tămaș.
Seara se va transforma într-una de dans și karaoke de la 21.45 cu Iuliu Nicolae Făgăraș și va dura până spre miezul nopții.

Participarea se face pe baza de înscriere la acest link pentru ca organizatorii să se asigure că sunt destule jocuri și cele necesare unei activități complete.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE