Consiliul Județean Mureș caută muncitori calificați și necalificați Consiliul Judetean Mures
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Consiliul Județean Mureș caută muncitori calificați și necalificați

Consiliul Județean Mureș organizează concurs de recrutare pentru patru posturi de muncitori la Serviciul Administrativ – Intervenții – Direcția Tehnică, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (lăcătuș), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru lăcătuș, o vechime în specialitate de minimum 9 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (asfaltator/pavator), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru asfaltator/pavator, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (zidar/fierar betonist), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru zidar/fierar betonist, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor necalificat, treapta I, candidații au nevoie de studii medii/generale, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Dosarele se pot depune până în 12 iunie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 263 211, interior 1234 sau trimiteți un e-mail la kutasi.melinda@cjmures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE