Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Consiliul Județean Mureș caută muncitori calificați și necalificați

Consiliul Județean Mureș caută muncitori calificați și necalificați

Consiliul Județean Mureș organizează concurs de recrutare pentru patru posturi de muncitori la Serviciul Administrativ – Intervenții – Direcția Tehnică, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (lăcătuș), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru lăcătuș, o vechime în specialitate de minimum 9 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (asfaltator/pavator), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru asfaltator/pavator, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat (zidar/fierar betonist), treapta III, candidații au nevoie de studii medii/generale, curs de calificare pentru zidar/fierar betonist, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor necalificat, treapta I, candidații au nevoie de studii medii/generale, o vechime în specialitate de minimum 3 ani și cunoștințe și abilități tehnico-organizatorice.

Dosarele se pot depune până în 12 iunie la sediul instituției.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 263 211, interior 1234 sau trimiteți un e-mail la kutasi.melinda@cjmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la Creșă – Direcția de Asistență Socială Târnăveni

Primăria municipiului Târnăveni organizează concurs pentru ocuprarea a două posturi disponibile în cadrul Creșei – …

Share
Share