Share

Home / Cultură / Final de stagiune pentru concertele lecție și educative

Final de stagiune pentru concertele lecție și educative

Stagiunea concertelor lecție și educative pentru elevi programează vineri, 7 iunie, ultimele concerte, sub bagheta tânărului muzician tîrgumureșean Remus Grama,

„Orchestra noastră simfonică îi va acompania pe soliștii Nagy Krisztina, Szaniszló Attila, Domahidi Sára, Dávid Gergely, Bitai Attila, Todoran Julia Teodora și Makkai Márton, toți elevi ai Liceului Vocațional de Arte din orașul nostru. Ei ne vor tălmăci pagini concertante din creația compozitorilor C. Saint-Saëns, E. Lalo, Ernst Sachse, T. A. Vitali și L. A. Kozeluh. Prezentările vor fi făcute de doamnele profesoare Carla Gliga și Fülöp Klára cărora le mulțumesc și pe această cale pentru înaltul profesionalism și abnegația cu care an de an ne ajută în această nobilă misiune a promovării valorilor muzicii clasice în rândul tinerei generații”, a precizat Vasile Cazan, directorul Filrmonicii de Stat Tîrgu-Mureș.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Centenarul Marii Uniri sărbătorit la Dătășeni

În data de 15 septembrie, la Dătășeni, comuna Cuci, a avut loc un spectacol dedicat …

Share
Share