Share

Home / Administratie / Finanțare nerambursabilă de 300.000 de lei pentru restaurarea a două monumente istorice din Sighişoara

Finanțare nerambursabilă de 300.000 de lei pentru restaurarea a două monumente istorice din Sighişoara

Obiectivele monument istoric Primăria municipiului Sighişoara şi fostul azil, azi casa Nikos Beloianis, au fost incluse în Programul Național de Restaurare Etapa a II-a Lucrări noi, Urgențe și Priorități 2019, program aprobat de către Ministerul Culturii și Identității Naționale.

“Municipiul Sighișoara va beneficia de o finanțare nerambursabilă în valoarea de 300.000 de lei pentru demararea procedurii de achiziție publică de servicii de proiectare, în vederea elaborării proiectului de consolidare și restaurare, faze: DALI, P.Th., D.E., D.TA.C. pentru aceste obiective monument istoric”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share