Home / Stiri regionale / Electric Castle 7, ziua 3: Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence
Florence Welch a cucerit publicul (Foto: Electric Castle)

Electric Castle 7, ziua 3: Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence

Distribuie

Florence + The Machine, poate cel mai așteptat headliner al acestei ediții a festivalului Electric Castle, a adunat în fața scenei principale cea mai mare parte din cei 55.000 de oameni prezenți vineri în festival. Cunoscută pentru sensibilitate, dar și sinceritatea cu care își recunoaște punctele vulnerabile, solista Florence Welch i-a rugat pe toți cei prezenți să lase telefoanele, să se bucure de momentul prezent, să privească la cei din jur, și, astfel, să simtă cât sunt de conectați unii la ceilalți și să trăiască show-ul alături de ea. „Mulțumesc, România, pentru locul acesta minunat, sunt foarte fericită că mă aflu aici”, a spus Florence în timpul concertului.

Într-un show în care a vorbit mereu despre încrederea în sine și cât de importantă este aceasta, Florence a arătat, aseară, că se poate lăsa, la propriu, în mâinile publicului ei. Artista a coborât de pe scenă, a urcat peste gardul care o despărțea de public și, susținută de mâinile oamenilor, a continuat să interpreteze hit-urile sale celebre.

Foto: Miluță Flueraș

CTC, The Vaccines și Sigma au construit programul zilei pe scena principală, într-un mixt complex de stiluri muzicale, care se regăsește, de altfel, peste tot în Electric Castle. Un punct fierbinte în festival a fost, ieri, Shizzle Stage unde peste 20 de artiști hip hop au reușit unul din cele mai lungi cypher-uri realizate vreodate în România. Astăzi, pe aceeași scenă, va avea loc mult așteptatul battle în care se vor confrunta nu mai puțin de 20 de concurenți: ei se vor „alerga” în flow-uri până la cel mai bun delivery.

EC Talks îi aduce în fața celor care au, pentru cinci zile, viză de flotant în Bonțida, pe Doru Trăscău, Cătălina Penciu, Patricia Blaj, Andi Vasluianu, Dragoș Bucur, Omid Ghannadi și Ioan Șandru.

Cei care sunt atașați de locul în care se desfășoară Electric Castle nu trebuie să uite că, până duminică inclusiv, pot susține restaurarea Castelului Bánffy printr-o modalitate foarte simplă. Pentru fiecare PET adus la Royal Bank of Plastic – stațiile de colectare selectivă de lângă Royal Market și Eco Stage -, Lidl va dona câte un leu pentru renovare. Inițiativa face parte din programul Environment First, ce-și propune să reducă amprenta ecologică a festivalului, să încurajeze colectarea selectivă și să contribuie la reducerea risipei alimentare.

Foto: Adi Bulboacă

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

S-au găsit vinovații pentru prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

Distribuie Apar noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiu Secuiesc, în urma căreia un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.