4 locuri de muncă de personal civil disponibile la Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1365 Vizualizări

4 locuri de muncă de personal civil disponibile la Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara

Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de personal civil pe perioadă nedeterminată, niciuna dintre poziții necesitând vechime în specialitatea studiilor necesare postului, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de contabil debutant în Compartimentul Salarizare și decontări la contabil șef, candidații au nevoie de studii liceale cu diplomă de bacalaureat în domeniul financiar-contabil sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de contabil.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (fochist) în microstructura muncitori/formațiune de cazarmare, candidații au nevoie de studii medii (generale), absolvirea unui curs care să ateste calificarea de fochist și o autorizație de fochist ISCR (cazane apă caldă, cazare abur joasă presiune, clasa C).

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (zugrav) în microstructura muncitori/formațiune de cazarmare, candidații au nevoie de studii medii (generale) și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de zugrav.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (spălător) în microstructura spălătorie mecanică, candidații au nevoie de studii medii (generale) și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de spălător.

Dosarele se pot depune până în 12 august, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la secretariatul unității la 0265 770 050, interior 111 (Kovacs Cristian-Ludovic) între orele 8.00 și 16.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE