Share

Home / Joburi / 4 locuri de muncă de personal civil disponibile la Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara

4 locuri de muncă de personal civil disponibile la Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara

Unitatea Militară nr. 01752 din Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de personal civil pe perioadă nedeterminată, niciuna dintre poziții necesitând vechime în specialitatea studiilor necesare postului, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de contabil debutant în Compartimentul Salarizare și decontări la contabil șef, candidații au nevoie de studii liceale cu diplomă de bacalaureat în domeniul financiar-contabil sau studii liceale cu diplomă de bacalaureat și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de contabil.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (fochist) în microstructura muncitori/formațiune de cazarmare, candidații au nevoie de studii medii (generale), absolvirea unui curs care să ateste calificarea de fochist și o autorizație de fochist ISCR (cazane apă caldă, cazare abur joasă presiune, clasa C).

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (zugrav) în microstructura muncitori/formațiune de cazarmare, candidații au nevoie de studii medii (generale) și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de zugrav.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat IV (spălător) în microstructura spălătorie mecanică, candidații au nevoie de studii medii (generale) și absolvirea unui curs care să ateste calificarea de spălător.

Dosarele se pot depune până în 12 august, ora 16.00.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la secretariatul unității la 0265 770 050, interior 111 (Kovacs Cristian-Ludovic) între orele 8.00 și 16.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMĂ ORĂ! Personalul SMURD din România, pregătit de proteste împotriva ”evaluării” lui Raed Arafat!

Conducerea serviciilor de urgență și a personalului angajat din toată țara a remis miercuri, 11 …

Share
Share