Home / Invatamant / Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, îngrijorat

Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, îngrijorat

Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ioan Macarie, şi-a manifestat îngrijorarea miercuri, 14 august, cu privire la situaţia lucrărilor de reabilitare şi igienizare din unele unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului Mureş.

„Referitor la situația pregătirii unităților de învățământ sub aspectul igienizării și al finalizării lucrărilor de reabilitare pentru începutul anului școlar 2019-2020, ne manifestăm îngrijorarea față de sistarea acestor lucrări în unele unități administrativ-teritoriale. Pe această cale, facem un apel și invităm toți factorii decizionali din sistemul educațional mureșean, să încercăm împreună să ne regăsim pe tărâmul atât de diferit al educației, fără patimă și prejudecăți. Credem cu tărie, că stă în puterea noastră să începem un nou an școlar în cele mai bune condiții în care să primeze interesul superior al copilului”, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, prof. Ioan Macarie.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sistare de energie electrică în mai multe localități din Mureș

Departamentul de Relații Publice, Comunicare și Reclamații din cadrul Societății de Distribuție a Energiei Electrice …