Share

Home / Business / „Motivarea angajaților”, noul subiect la Evolution Meetings

„Motivarea angajaților”, noul subiect la Evolution Meetings

LEE România organizează joi, 3 octombrie de la ora 8:30, cu sprijinul Co Place evenimentul Evolution Meetings.

„Performanța crește prin oameni” este motto-ul acestei ediții în care sunteți invitați să luați micul dejun și să descoperiți căi pentru a crește performanța prin intermediul oamenilor, iar tema care va fi abordată este motivarea angajaților.

„Provocarile fac parte din rutina cotidiană a antreprenorilor, așadar am inițiat aceste întâlniri din convingerea că soluția eficientă de depășire a acestora este la „distanță de o persoană”. Una care a reușit să obțină rezultate satisfacătoare în exact acea arie care pe noi ne provoacă într-un anumit moment. Așadar am creat un context pentru a reuni antreprenori și manageri din domenii cât mai diverse, cu scopul de a împărtăși informații valoroase pe care să le aplicăm pentru consolidarea afacerilor noastre”, au transmis membrii echipei LEE România.

Evenimentul va avea loc la sediul Co Place de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 171, Târgu Mureș și este adresat antreprenorilor, managerilor de echipe, team leaderilor, supervizorilor și responsabililor de HR.

Înscrierile se pot face pe www.leadingourevolution.com/evolution-meetings.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Victima ursului UCIGAŞ dezmembrată. Detalii şocante!

Detalii şocante legate de cazul victimei ursului UCIGAŞ din comuna Coroisânmărtin. Sâmbătă seară, secretarul comunei …

Share
Share