Home / Administratie / Regulament de organizare şi funcţionare nou pentru Consiliul Judeţean Mureş

Regulament de organizare şi funcţionare nou pentru Consiliul Judeţean Mureş

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 26 septembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Județean Mureș.

Până la data şedinţei, Consiliul Județean Mureș își exercita atribuțiile în baza Regulamentului de organizare și funcționare aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 172 din 23 noiembrie 2017, elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

“Având în vedere faptul că prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 57/2019 privind Codul Administrativ s-au abrogat Legea 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu unele excepții, Ordonanța Guvernului 35/2002 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale, cu modificările ulterioare, precum și alte acte normative care au reglementat cadrul general pentru organizarea și funcționarea autorităților administrației publice locale, implicit și a consiliului județean, devine necesară elaborarea unui nou regulament de organizare și funcționare”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.Documentul aprobat de consilierii judeţeni poate fi vizualizat accesând linkul următor:

Regulamentul de organizare si functionare al Consiliului Judetean Mures

Alex TOTH

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii reghineni convocați în ședință

Consilierii reghineni sunt convocați  joi, 28 mai, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi …