VIDEO: Președintele Iohannis a lăudat medicina de vârf târgumureșeană Sanatate
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 12069 Vizualizări

VIDEO: Președintele Iohannis a lăudat medicina de vârf târgumureșeană

Președintele Klaus Werner Iohannis a ajuns la Târgu Mureș, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, după ora 19, la mai bine de o oră de cea anunțată.

 

A fost așteptat de către liderul PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Târgu Mureș, Ervin Molnar, consilierii județeni Mara Togănel, Ionela Balaş și Nadia Rață, de mai mulți primari, precum și de membri ai organizației județene. Printre cei care au participat la vizita de la Târgu Mureș s-au aflat și parlamentarul de Alba Florin Roman și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

La intrarea în Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, președintele Iohannis a fost întâmpinat de către managerul spitalului, dr. Claudiu Puiac, șeful Clinicii de Cardiologie, prof. univ. dr. Theodora Benedek, și șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant, prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Momentul sosirii îl puteți urmări în imaginile video.

Președintele Iohannis a vizitat cele două clinici, s-a întâlnit cu câțiva studenți și cu participanții la conferința Antreprenoriat modern în Târgu Mureș – de la excelenţă în cercetarea şi inovarea medicală, la start-up-uri inovative şi incubatoare de transfer tehnologic, cu ambele grupuri discutând și apoi fotografiindu-se.

La finalul vizitei care a durat aproape o oră, președintele Iohannis a acordat o scurtă declarație în care a apreciat activitatea din unitatea medicală târgumureșeană.

Prof. univ. dr. Theodora Benedek a declarat după încheierea vizitei că președintele României, Klaus Werner Iohannis, a lăudat clinica pe care o conduce și că aceasta a coincis cu ziua sa de naștere. Șeful Clinicii de Cardiologie a recunoscut că mai este nevoie de investiții în sănătate.

Întreaga declarație poate fi urmărită în imaginile video.

Prof. univ. dr. Horațiu Suciu a mărturisit că președintele Iohannis a fost impresionat de pacienții sugari pe care i-a văzut în clinică. Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară și-a exprimat speranța că vizitele președintelui și a reprezentanților din guvern vor avea ca efect susținerea investițiilor sănătate.

Întreaga declarație poate vizionată în imaginile video.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE