Reacția liderului PSD Mureș după rezultatele exit poll-ului Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1833 Vizualizări

Reacția liderului PSD Mureș după rezultatele exit poll-ului

Președintele PSD Mureș, Vasile Gliga, s-a declarant mulțumit, duminică seara, după prezentarea exit poll-urilor la principalele televiziuni de știri din România. Potrivit acestor exit poll-uri, candidatul PSD la funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, ocupă locul 2 în opțiunile românilor, cu circa 5 procente mai mult decât Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS.
”Am făcut o campanie pentru toți românii”
”Am trăit cu emoție această seară, sunt bucuros că am reușit să ne clasăm pe locul doi. Eu cred că e un loc meritat pentru că Viorica Dăncilă și noi, în teritoriu, în județ, am făcut o campanie pentru toți românii. Nu există român, nici în județ, nici în țară, să nu fi simțit avantajele și beneficiile guvernării PSD. Mai mult, tot ce s-a dorit în diaspora și în România pentru a putea vota fiecare român au fost măsuri asigurate de guvernarea PSD. Nu s-a blocat niciun om să nu poată vota. E într-adevăr un ”val” împotriva PSD-ului, dar probabil în turul doi românii vor fi mai înțelepți și vor vedea ce s-a făcut până acum și vor dori un președinte pentru fiecare român”, a declarat Vasile Gliga.


Liderul social-democraților din județul Mureș a apreciat în termeni pozitivi campania electorală desfășurată de Viorica Dăncilă, considerată curajoasă și pro dezbateri.
”Având în vedere cât de contestată a fost candidatura Vioricăi Dăncilă, eu zic că e un câștig faptul că a avut curajul să iasă în toate județele, să stea de vorbă cu publicul, să își dorească dezbateri publice la televizor arată că e, într-adevăr, deschisă către fiecare român, să asculte părerea lui și opțiunile fiecăruia”, a arătat Vasile Gliga.
Optimism pentru turul doi
Referindu-se la diferența de aproape 17 puncte procentuale față de candidatul PNL Klaus Iohannis, ocupantul locului 1 în rezultatele exit poll-urilor, președintele PSD Mureș și-a manifestat speranța că ”o campanie și mai bună și mai vizibilă pentru Viorica Dăncilă, ca persoană”, va determina mai mulți români să îi acorde votul.
”Asta e speranța mea, să poată să ia din nou țara dintr-un capăt în altul, probabil promovarea online și pe televiziuni să fie și mai puternică, acum sunt numai doi candidați și trăiesc cu speranța că prin ceea ce vom face și noi în județ cu toate organizațiile, prin organizarea pe care o vom face, să aibă un scor bun sau să câștige alegerile. Sunt optimist”, a punctat Vasile Gliga.
”Sunt convins că pentru mulți români care de fapt își doresc schimbarea Viorica Dăncilă e o schimbare de președinte. Acesta e atuul pe care ne bazăm, că într-adevăr românii au văzut ce a făcut Iohannis în ultimii cinci ani și vor face diferența”, a conchis liderul social-democraților din județul Mureș.
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE