Liberalii propun soluția la problema urșilor Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1323 Vizualizări

Liberalii propun soluția la problema urșilor

În cadrul unei coferințe de presă susținută vineri, 15 noiembrie, de către președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș, și președintele PNL Târgu-Mureș, consilierul județean Ervin Molnar, s-a discutat despre problema foarte îngrijorătoare cu care se confruntă la momentul actual județul Mureș, și anume, problema urșilor.
Pentru că în ultima perioadă urșii au început să producă tot mai multe victime omenești și pagube materiale, liberalii caută o soluție legislativă de urgență.
”Am avut o discuție cu Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, cu care vom discuta așezat acest subiect, și eu îi voi propune să emită o ordonanță de urgență prin care să schimbăm modul în care autoritățile intervin în aceste cazuri. Vrem să propunem ordonanța de urgență prin care autorizarea de extragere a acestor urși periculoși să fie făcută nu de către minister, ci să ajungem la nivelul Comitetului Județean sau Local Pentru Situații de Urgență”, a declarat președintele PNL Mureș.
Liderul liberarilor mureșeni a mai precizat că nu vor să acționeze în mediul natural al urșilor, doar în zonele unde aceștia reprezintă un pericol pentru oameni.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE