FOTO: O femeie însărcinată și un bărbat, uciși de un tir pe DN 75! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 16191 Vizualizări

FOTO: O femeie însărcinată și un bărbat, uciși de un tir pe DN 75!

Două persoane și-au pierdut viața luni, 2 decembrie, la ora 10.10, într-un accident petrecut pe DN 75, în localitatea clujeană Cornești, comuna Mihai Viteazul.
Potrivit Biroului de presă al IPJ Cluj, un bărbat în vârstă de 47 de ani care conducea un ansamblu cap tractor plus semiremorcă a încercat să evite o coliziune cu autovehiculul care circula în fața sa și de care nu păstra o distanță corespunzătoare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba.
În urma impactului, un bărbat în vârstă de 41 de ani și o femeie însărcinată, în vârstă de 33 de ani, și-au pierdut viața.
”Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.
În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă, două persoane rănite ușor”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.
La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD care a transporat la Cluj Napoca un bărbat rănit, în vârstă de 35 de ani.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE