Home / Administratie / Străzi prelungite la Luduș

Străzi prelungite la Luduș

Arhitectul șef al Primăriei orașului Luduș, Răzvan Vălean, a întocmit Raportul de specialitate la proiectul de hotărâre privind stabilirea denumirii unor străzi nou create, aflate în continuarea străzilor existente. În demersul său, Răzvan Vălean își face argumentația având în vedere Hotărârea Consiliului Local nr. 4/2012 prin care a fost preluat în proprietatea UAT Luduș imobilul cu număr cadastral 53029, având categoria de folosință „drum” și aflat în continuarea străzii Ioan Vlăduțiu, precum și Hotărârea Consiliului Local nr. 26/2017 și Hotărârea Consiliului Local nr. 34/2019 prin care au fost înscrise în proprietatea Orașului Luduș imobilele cu număr cadastral 57089 și 57716, având categoria de folosință „drum” și aflate în prelungirea străzii Magnoliei.

Având în vedere că în Ordonanța Guvernului nr. 63/2002 privind atribuirea și schimbarea de denumiri aprobată prin Legea 48/2003 se precizează că atribuirea sau schimbarea de denumiri se face „de Consiliile Locale, prin hotărâre, pentru parcuri, piețe, oboare, cartiere, străzi, stații ale mijloacelor de transport în comun, precum și pentru obiective și instituții de interes local aflate în subordinea lor”, Consiliul Local a aprobat stabilirea denumirii „Ioan Vlăduțiu” pentru strada aflată în prelungirea străzii Ioan Vlăduțiu, precum și stabilirea denumirii „Magnoliei” pentru strada aflată în prelungirea străzii Magnoliei.

Ioan A. BORGOVAN 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

10 pentru Sighișoara, de la Banca Mondială!

Într-o știre distribuită pe pagina Primăriei Municipiului Sighișoara este anunțat faptul că Banca Mondială a …