Home / Sanatate / Theodora Benedek, președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Theodora Benedek, președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, prof. univ. dr. Theodora Benedek, a anunțat sâmbătă, 7 decembrie, că a primit și a acceptat, ”cu onoare și responsabilitate”, propunerea ministrului Sănătății, Victor Costache, pentru ocuparea funcției de președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății.

Structura Comisiei Naționale de Cardiologie din cadrul Ministerului Sănătății a fost stabilită prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 1815/5 decembrie 2019. Potrivit documentului respectiv, componența comisiei este următoarea: prof. univ. dr. Theodora Benedek – președinte, conf. univ. dr. Ciprian Rezuș – vicepreședinte, șef lucrări dr. Iulia Monica Chițu – secretar, prof. univ. dr. Bogdan Alexandru Popescu – membru, prof. univ. dr. Marina Cătălina Arsenescu – membru, prof. univ. dr. Mircea Cinteză – membru, prof. univ. dr. Gabriel Cristian – membru, șef lucrări dr. Silviu Dumitrescu – membru, șef lucrări dr. Adriana Luminița Gurghean – membru și dr. Cornelia Zara – membru.

”Privesc această numire ca o recunoaștere a performanțelor Clinicii de Cardiologie din Târgu Mureș și a reușitelor profesionale ale membrilor colectivului pe care îl conduc”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. Theodora Benedek.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

REPORTAJ. Meșteșugul dogăritului, în pragul dispariției din cauza ”revoluției” plasticului

Aşa-numita ”revoluţie” a plasticului, care a câştigat teren în special după anii ’90, a provocat …