Share

Home / Sanatate / Theodora Benedek, președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Theodora Benedek, președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății

Șeful Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, prof. univ. dr. Theodora Benedek, a anunțat sâmbătă, 7 decembrie, că a primit și a acceptat, ”cu onoare și responsabilitate”, propunerea ministrului Sănătății, Victor Costache, pentru ocuparea funcției de președinte al Comisiei Naționale de Cardiologie a Ministerului Sănătății.

Structura Comisiei Naționale de Cardiologie din cadrul Ministerului Sănătății a fost stabilită prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 1815/5 decembrie 2019. Potrivit documentului respectiv, componența comisiei este următoarea: prof. univ. dr. Theodora Benedek – președinte, conf. univ. dr. Ciprian Rezuș – vicepreședinte, șef lucrări dr. Iulia Monica Chițu – secretar, prof. univ. dr. Bogdan Alexandru Popescu – membru, prof. univ. dr. Marina Cătălina Arsenescu – membru, prof. univ. dr. Mircea Cinteză – membru, prof. univ. dr. Gabriel Cristian – membru, șef lucrări dr. Silviu Dumitrescu – membru, șef lucrări dr. Adriana Luminița Gurghean – membru și dr. Cornelia Zara – membru.

”Privesc această numire ca o recunoaștere a performanțelor Clinicii de Cardiologie din Târgu Mureș și a reușitelor profesionale ale membrilor colectivului pe care îl conduc”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. Theodora Benedek.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Stadion cu nocturnă, omologat de FIFA, în pregătire la Reghin!

Aleșii reghineni au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în luna …

Share
Share