Home / Administratie / Reghin: Noul regulament pentru taximetriști, în dezbatere publică

Reghin: Noul regulament pentru taximetriști, în dezbatere publică

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările și completările ulterioare, primarul municipiului Reghin, Maria Precup, aduce la cunoștința publicului organizarea unei dezbateri publice a proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și efectuare a transportului în regim de taxi pe teritoriul municipiului Reghin.

”Dezbaterea publică va avea loc în data de 13 ianuarie 2020, orele 14.00 în Sala de ședințe a municipiului Reghin. Luarea cuvântului se va face pe baza unei liste întocmite la deschiderea dezbaterii publice de către responsabilul cu societatea civilă iar timpul alocat este de 10 minute pentru fiecare solicitant. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ. Materialele informative se pot consulta la avizierul Primăriei municipiului Reghin şi pe site-ul instituţiei: www.primariareghin.ro, la secţiunea „Transparenţa decizională”, au transmis reprezentanții Primăriai municipiului Reghin, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacția)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Primul deces cauzat de Covid-19 în Mureș!

Marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a făcut public următorul anunț: ”Bărbat, 70 ani, județul …