Noutăți despre Varianta de Ocolire a municipiului Reghin Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6254 Vizualizări

Noutăți despre Varianta de Ocolire a municipiului Reghin

Directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu, a declarat vineri, 10 ianuarie, cu ocazia unei vizite de lucru la Centrul de Întreținere și Coordonare al Autostrăzii A3, situat la intrarea pe autostradă din zona orașului mureșean Ungheni, că în perioada următoare va fi completat Studiul de Fezabilitate (SF) pentru Varianta de Ocolire a municipiului Reghin.
”Varianta de Ocolire a Reghinului este în completare de SF. Săptămâna viitoare, colegii mei de la Direcția Regională împreună cu cei de la Primăria Reghin și cei de la firma care a făcut SF-ul se vor duce la fața locului, vor studia planurile, Planul Urbanistic General, pentru a vedea exact traseul, pentru că de când este SF-ul până acum s-a construit destule de mult în zonă și trebuie să avem un traseu realist. După ce se va finaliza SF-ul, se vor găsi sursele de finanțare și se va lansa licitația pentru proiectare și execuție”, a afirmat Horia Stancu.
În luna mai 2019, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a lansat o licitație, rămasă fără niciun rezultat, pentru „Completare Studiu de Fezabilitate Varianta de Ocolire a Municipiului Reghin”.


Datele tehnice ale licitației respective erau următoarele: valoare estimată de 1.712.275 de lei, fără TVA, lungime de 10,440 de kilometri, un sens de mers, parte carosabilă de 2 x 3,50 de metri, acostament de 2 x 1,50 de metri; durata contractului: 23 de luni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE