Share

Home / Administratie / PUG reactualizat în Bichiș

PUG reactualizat în Bichiș

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului de mediu pentru ”Reactualizare Plan Urbanistic General și Regulament Local de Urbanism comuna Bichiş, județul Mureș”, titular Primăria comunei Bichiș Potrivit site-ului APM Mureș, raportul de mediu poate fi consultat la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, şi la sediul Primăriei comunei Bichiş din localitatea Bichiş, strada Principală nr. 42, iar documentul menţionat este disponibil şi la adresa web apmms.anpm.ro.
Dezbaterea publică a raportului de mediu va avea loc la sediul Primăriei comunei Bichiş în data de 17 februarie 2020, începând cu ora 16.00, iar publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii și observaţii privind documentul menționat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din județul Mureș, până în data de 17 februarie 2020.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Distincția ”ALAE” pentru Péter Klosz și Bernadette Szőcs

Consiliul Judeţean (CJ) Mureş a acordat marţi, 11 februarie, în cadrul unei ceremonii, Distincţia ”ALAE” …

Share
Share