Share

Home / Agricultura / Pășuni din Sărmașu concesionate prin licitație publică

Pășuni din Sărmașu concesionate prin licitație publică

Consiliul Local al oraşului Sărmaşu organizează, în data de 5 februarie 2020, de la ora 10.00, la sediul Primăriei orașului Sărmaşu de pe strada Republicii nr. 63, o licitaţie publică pentru concesionarea suprafeţei de 925,38 de hectare de pășune.
Potrivit unui comunicat, documentele concesiunii se pot procura de la Primăria oraşului Sărmaşu la preţul de 100 lei, iar dosarele de înscriere pentru licitaţie se depun la Registratura Primăriei oraşului Sărmaşu, la data de 4 februarie 2020, până la ora 12.00 şi vor cuprinde documentele prevăzute la punctul 6.2 I. şi punctul 6.2 II. din Caietul de sarcini.
Informații suplimentare pot fi obținute de la Primăria oraşului Sărmaşu, persoană de contact Ileana Monica Roșu, compartimentul Registrul Agricol, telefon 0733-675.838.
(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PNL, obiectiv ambițios la alegerile pentru Consiliul Local Târgu-Mureș

Președintele PNL Târgu-Mureș, consilierul județean Ervin Molnar, a anunțat vineri, 7 februarie, cu ocazia unei …

Share
Share