Share

Home / Business / Benzinărie din Mureș scoasă la licitație

Benzinărie din Mureș scoasă la licitație

Mureș Insolvency SPRL, lichidatorul judiciar al SC International Bujor SRL, în faliment, cu sediul în comuna Miheșu de Câmpie, satul Bujor, strada Ady Endre nr. 29, organizează, în data de 31 ianuarie, de la ora 13.00, licitație publică pentru valorificarea următoarelor bunuri din patrimoniul debitoarei: imobilul situat în localitatea Miheșu de Câmpie, constând din teren intravilan în suprafață de 1.000 de metri pătrați, înscris în CF nr. 50032/ Miheșu de Câmpie, număr cadastral 92/1, edificat cu clădire S+P din cărămidă cu: la subsol: 1 punct termic, la parter 1 magazin, 2 magazii, 1 cabină distribuție, 2 holuri, 3 WC-uri, 1 încăpere pentru tablou electric, 1 copertină din stâlpi metalici din țeavă, acoperită cu tablă îmbracată cu plăci expandate și 3 pompe de distribuție carburanți.
Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, prețul de strigare este de 79.500 de lei, iar licitația va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Târgu-Mureș, strada General Avramescu nr. 4, și se va repeta săptămânal în fiecare zi de vineri la aceeași oră, până la valorificarea bunurilor.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0265-269.700, 0265-261.019 și 0745-146.096.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs de proiecte sportive finanțat de Primăria Târgu-Mureș

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă concurs de proiecte pentru finanţarea acţiunilor sportive pentru semestrul I al anului …

Share
Share