Home / Invatamant / Etapa județeană a Olimpiadei de Lectură

Etapa județeană a Olimpiadei de Lectură

Etapa județeană a Olimpiadei de Lectură – Lectura ca Abilitate de Viață (LAV) pentru elevii claselor a IX-a – a XII-a va avea loc sâmbătă, 15 februarie la Colegiul Economic ”Transilvania” din Târgu-Mureș.

Elevii calificați la etapa județeană vor fi prezenți la Centrul de concurs până la ora 9.30. Proba scrisă se va desfășura între orele 10.00 – 13.00. Înscrierile se pot face la secretariatul colegiului, fax. Nr. 0365-882.796 sau pe adresa de e-mail eco_transilvania@yahoo.com, până la data de 13 februarie, ora 12.00.

”Probele susținute de concurenți în cadrul olimpiadei sunt unele individuale: Proba A (scrisă) susținută la toate etapele, Proba B (orală) susținută numai la etapa națională. În pregătirea pentru participarea la olimpiadă, concurenții vor avea în vedere atât programa pentru cursul opțional ”Lectura și abilitățile de viață”, aprobată prin OMECTS nr. 3961/2012 cât și conținuturi specifice disciplinelor limba și literatura română și literatura universală, valofiricând experiența și competența lor de lectură”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul Școlar Județean Mureș.Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețeaua școlară din Luduș, aprobată

În conformitate cu prevederile articolului 61 din Legea nr. 1/2011, a Educației Naționale și cu …