FOTO: Susținerea agriculturii mureșene, în agenda prefectului Mara Togănel Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 608 Vizualizări

FOTO: Susținerea agriculturii mureșene, în agenda prefectului Mara Togănel

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a efectuat vineri, 21 februarie, o vizită de lucru pe platforma Azomureș, alături de Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. În aceeași zi, din inițiativa Instituției Prefectului – Județul Mureș, Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu-Mureș a găzduit o întâlnire între ministrul Adrian Oros și fermieri din mai multe județe ale României.

”A fost o zi de succes pentru agricultura județului Mureș. Mă bucur că la inițiativa Instituției Prefectului – Județul Mureș a avut loc prima întâlnire a fermierilor din județ cu ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Adrian Oros. Ziua a început cu o vizită pe platforma Combinatului Chimic Azomureș, care deține 46% din cota de piață a României la producția de îngrășăminte. Reprezentanții Azomureș l-au informat de domnul ministru în legătură cu efectele negative ale Ordonanței 114/2019 asupra rezultatelor companiei din anul trecut.
Următorul punct al agendei a fost întâlnirea cu fermierii mureșeni și din țară, alături de directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, domnul Adrian Pintea și directorul general al Agenției Naționale pentru Zootehnie ”Prof. dr. G. K. Constantinescu”, domnul Vaida Bela. Am convingerea că fermierii mureșeni au apreciat discuțiile avute cu reprezentanții ministerului și informațiile primite pentru următorul exercițiu de finanțare europeană care va începe din 2021”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE